Sidste indlæg fra det gamle system

Kære alle

Her kommer så det sidste indlæg på vores gamle hjemmeside system. Helt vemodigt, men det bliver dejligt at komme i gang med den nye, fine hjemmeside.

En lille opfordring til jer allesammen: En del er efterhånden blevet oprettet som brugere i det nye system. Det bliver man som sagt ved at trykke på “login” på de nye hjemmeside, og herefter sende mail som der opfordres til. Men godt halvdelen af jer mangler endnu. I må gerne være søde at gøre det snart, så vi ikke står med 25 kormedlemmer, der allesammen gerne vil indmeldes på næste torsdag formiddag. 😉

Vi glæder os til at se jer i det nye system.

Kh Lars

Endelig august!

Så kom august – den dejlige måned, hvor vi starter kor igen efter en lang sommerferie. Vi skal nu kun sove 18 gange til, før vi ses. Jeg glæder mig til at se jer alle sammen igen torsdag d.27. kl. 19.00.

Og så nærmer vi os også d. 5. september, hvor vi kan glæde os til en dag i selskab med Per Bom. Det bliver helt sikkert en spændende og lærerig dag. Vi slutter med grill i Lissis have. Nærmere information følger.

Kære alle nye…

Det var dejligt, at se nye glade (og koncentrerede) ansigter til vores Åbent Hus arrangement og til torsdagene efter. Men jeg tror ikke, jeg har fået mailadresse på Jer alle sammen. Så vil I være søde, at sende dem til mig? Så vil jeg nemlig sende programmet til Jer for vores spændende lørdag i selskab med Lars Bjørn. Vi ses på torsdag.

Mange hilsner Connie

Torsdag d. 16 maj 2013

Kære alle!

Intet nyt i aften. Vi bruger de sidste øvegange på at forberede koncerten til Drengerøvsaftenen, så den virkelig kommer til at køre optimalt.

Men hvis I har lyst til at opleve noget nyt, så tag ned på Skjelskør V efter øvningen. Der er åbent, og der er spændende mennesker, der gerne vil møde os: En flok walisiske fødevareproducenter (det er ingen joke!), som ifølge Sanne J er friske mennesker, der både gerne vil møde os, og endda gerne vil synge en af deres hjemlands vemodige sange for os. Det lyder da spændende, ikke? Sig ikke, at der ikke sker noget i Skælskør… 😉

Vi ses i aften.

Hilsen Lars

Koncert i Skørpinge aflyst

Vi må desværre aflyse koncerten i formiddag i Skørpinge Kirke pga. snemassernes hærgen. Der var allerede driver på vejene udenfor byerne i morges, så det kommer ikke til at holde. Kirken er selvfølgelig informeret. Vi håber at kunne vende tilbage ved en senere lejlighed. God søndag – trods alt.

Hilsen Lars

Tak for i aftes

Blomster på picnickoncerterne i Slagelses scene

Så lykkedes det! Efter en pæn, men ikke prangende generalprøve i torsdags på Solbakken Efterskole, kom revanchen i aftes til picnickoncerten i Anlægget. En fin, vellydende og veloplagt koncert, som jeg forresten også skal viderebringe tak fra arangørerne for. Vi kan, når vi vil – og har fået forberedt os godt hjemmefra. Også tak til Madam Blå, som var et rigtig fint indslag at have med. Det lød godt og gav god variation til koncerten. Det må vi bestemt prøve igen!

I ønskes alle rigtig god sommer. Vi ses til sæsonopstart d. 30 august kl. 19.00 i øvelokalet.